Menüü 21.-25.04.2025

Kooli Söökla Kooli söökla - Hommik Puder röstitud jämedatest kaerahelvestest. Moos, või. Piim. Lõuna Tatar, hakklihakaste, marineeritud kurk. Leib, sepik. Piim, keefir. Õhtu Hommik 4-viljahelbepuder. Moos, või. Piim. Lõuna Värskekapsaborš veiselihaga, hapukoor. Leib, sepik. Piimakissell keedisega. Õhtu Hommik Rukkihelbepuder. Moos, või, seemned. Piim. Lõuna Mulgipuder sealihaga, värske kurk, paprikalõigud. Leib, sepik. Õunamahl. Õhtu Hommik 8-viljahelbepuder. Moos, või, seemned. Piim. Lõuna Kanasupp. Leib, sepik. Kohupiimakreem kisselliga. Õhtu Hommik Mannapuder. Toormoos. piim. Lõuna Kartuli-kalavorm, peedisalat. Leib, sepik. Piim, keefir. Õhtu Hommik Lõuna Õhtu Hommik Lõuna Õhtu